Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Kadonneen pohjeavun metsästys

Yritin heti alkuunsa herkistää Lilyn pohkeelle, kuten viikko sitten Pedjan tunnilla. Mutta mikähän lie oli, kun tamma säntäsi aina pohkeen edelle tai raahusti sen takana. Johtuiko se taas possujunassa kulkemisesta, mene ja tiedä. Ja kun ei kerran pohje mennyt perille, mitä luulette tapahtuneen kolmikaarisilla kiemuraurilla tai pohkeenväistöissä. Viime viikon nätit laukannostot olivat muistoissa vain, kun pää pystyssä juostiin kiitoravin kautta. Ääh.

Uutena tehtävänä oli lyhyen sivun keskeltä puoliympyrä, josta jatkoimme diagonaalille lisätyssä ravissa. Lily lisäsi upeasti jalasta. Pienenä miinuksena näihin lisäyksiin oli ohjalla makaaminen. Loppuravit jälleen tampattiin kuin junaraiteilla. Kun lähdimme kentältä, porttien avaaminen ja sulkeminen sujui niin täydellisesti ettei mitään rajaa.

Anthony oli kokonaisuuteen tyytyväinen, kun tamma liikkui eteen. Mulle jäi vähän irrallinen olo, kun pelasimme yhteen vain hetkittäin ja muun ajan haahuilimme omiamme.

Tänään en päässyt hoitamaan Lilyä pois, kun sille tuli talutusratsastaja ratsastustunnille. Hyvän viilennyksen poni sai. Kuulin myös, että Anthony on pari viikkoa reissussa, joten saamme jälleen sijaisopettajan. Harmilliessti Pedja ehtii omalta reissultaan takaisin vasta 18. päivä, joten on vielä mysteeri kuka opettaa ensi viikolla.

#30

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti