Sivut

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Gallop Stable

Kello on puolen yön enkä saa unta. Viimeisin tallivierailu on mietityttänyt kaikkien muiden kiireiden keskellä, enkä ole saanut ajatuksiani järjestykseen. 

Yllättävän sähköpostivaihdon jälkeen vierailin Gallop Stablen Bukit Timahin tiloissa perjantaina. Paikalla käyty keskustelu oli myös hyvin mielenkiintoinen, vaikkakaan ei selvittänyt ristiriitaisia ajatuksiani.

Ratsutiloja Gallop Stablella on kolme, joista yksi on remontin alla. Bukit Timahissa sijaitsevan Horsecityn tallialueella on noin 90 ponia ja 15 hevosta. Kaikki lopetukselta pelastettuja ja vähintään kolme vuotta tilalla olleita. Hevoset ovat odotetusti radoilta poistuneita laukkahevosia, ja ne näyttivätkin täysiverisiltä.

Gallop Stablen konsepti poikkeaa muista siinä mielessä, että se tarjoaa tunteja ilman jäsenyyttä. Ratsastustunnit ovat kohtuullisemman hintaisia ja toivotun hevosen voi jopa liisata omaan käyttöön. Kentät olivat pieniä ja niitä oli monta. Tunnilla on mieluiten maksimissaan kolme ratsukkoa, mutta voidaan venyä viiteen.

Jälleen vierailuni ajoittui keskipäivän tienoille, joten yhtään tuntia en päässyt näkemään. Hevoset olivat hyväkuntoisia – joskin hieman lihasköyhiä – ja odottivat tyynesti päiväruokia karsinoissaan. Oman tuntini sain varattua seuraavan viikon (eli kirjoittaessani tämän viikon) perjantaille. Yritän päästä katsomaan iltapäivätuntia aiemmin, jos vain mitenkään ehdin.

Asia etenee, vaikkakin hitaammin kuin toivoisin :D

Alueelle oli tallin lisäksi ympätty päiväkoti, aromihoitola, kahvila, urheilukauppa ja vaikka mitä. Ei ikinä Suomessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti