Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Maitohapoilla



Kirjoitan lauantain 27.8. tunnista myöhässä, kun työt ja 'yksinhuoltajuus' on vienyt voimat. Tunnilla oli samoja naamoja edelliskerralta sekä pari uutta. Coco oli ihan kamalan jännittynyt koko tunnin. Se jopa pyrähdyksessään löi turpansa aidantolppaan ja tietysti pelästyi entistä enemmän. Anthonyn mielestä isompi, viiden ratsukon ryhmä ei sovi Cocolle. Mene ja tiedä, mistä tuuli.

Tuttujen kuvioiden lisäksi Anthony pyysi pääty-ympyrälle ja nostamaan jalustimet kaulalle "All except Miia – unless you want to try?". No minähän en periksi anna, joten pysäytin ponin ja nostin jalustimet kaulalle. Hyvinhän meidän harjoitusraviharjoittelut meni, vaikka Coco ei jännittymiseltään ihan niin paljon saanut itseään venytettyä kuin tavallisesti.

Anthony kehui, että hyvin meni ja että lopuksi ponikin rentoutui vähän. Totesin lopen uupuneena, että jospa seuraavalle kerralle otettaisiin mulle jokin toinen hevonen. No sehän sopii tuumasi ope ja pyysi tuntien jälkeen ratsastamaan Cocon vielä erikseen. Lupasin kokeilla, sujuuko se yhtään paremmin jos päästäisiin vähän rauhallisempaan nurkkaan.

Suihkun ja syöttelyn jälkeen raahustin kotiin lounaalle.

#20

1 kommentti: